Vi matcher prisen på PrimaDonna & Marie Jo
 
Ecommerce Europe trustmark
Easy return
Fast Delivery

prismatch

House of Lingerie tilbyder prisgaranti på PrimaDonna & Marie Jo Lingerie

Prisgarantien betyder at hvis du finder en vare billigere og som opfylder alle kravene (se længere nede), så matcher vi prisen på denne vare.

Hvis du benytter prisgarantien før du afgiver din ordre, så modtager du en rabatkode således at prisen matcher den pris du har fundet. Bliver prisgarantien benyttet efter du har afgivet din ordre (max 14 dage efter ordredato) så sender vi dig et gavekort på prisdifferencen til dit næste køb.

Disse enkle krav skal opfyldes før prisgarantien gør sig gældende:

  • Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet
  • Gælder kun varer fra danskejede webshops, og som er i vores sortiment og på lager til køb hos konkurrenten og med en leveringstid på max 3 dage
  • Gælder kun samme vare altså, producent, farve, model osv.
  • Gælder ikke restpartier, køtilbud, demovarer, udstillingsmodeller o.lign.
  • Gælder kun prisen ved 1 stk. (altså ikke 2 for x kr.)
  • Gælder ikke tilbud der kræver medlemskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbuddet.
  • Gælder kun privatkøb og ikke B2B salg.
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen

Skulle du mod forventning finde et PrimaDonna eller Marie Jo Lingerie hos en anden webshop som er billigere end House of Lingerie, så matcher vi prisen.

Sådan gør du:

Skriv til os på kundeservice@houseoflingerie.com og sende os dokumentation i form af link fra den anden butik. Når vi har verificeret at shoppen overholder vores betingelser, vil du modtage en rabatkode retur, så prisen bliver den samme hos os.
 
Når du modtager dit gavekort/rabatkode til PrimaDonna & Marie Jo, kan du benytte denne til at handle på House of Lingerie, og derved få du nedslag i prisen der svarer til prisforskellen på din næste ordre hos os på PrimaDonna & Marie Jo. Dette synes vi er mest fair for dig, så du ikke kommer til at betale mere for din vare, når du ønsker at handle hos os. 

Dette tilbud gælder på alle de varer fra PrimaDonna & Marie Jo i vores webshop, og du kan sagtens benytte den på flere forskellige varer på samme tid. Vi har det nemlig sådan, at en tilfreds kunde er en glad kunde - og vi elsker glade kunder!